ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний водій Subaru збив мотоцикліста

Поліція перевіряє можливу причетність до ДТП слідчого.

У Києві п'яний водій Subaru збив мотоцикліста
Фото: facebook.com/dtp.kiev.ua

Поліція Києва проводить службове розслідування за фактом публікації інформації про скоєння дорожньо-транспортної пригоди одним зі слідчих.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Зазначають, що інформацію про аварію за участю поліцейського повідомив у Фейсбуці депутат Верховної Ради.

У четвер увечері на вулиці Олександра Мишуги сталося зіткнення автомобіля Subaru Tribeca і мотоцикла Harley-Davidson. У результаті ДТП мотоцикліста госпіталізували з тілесними ушкодженням.

Слідчі оглянули місце аварії й опитали свідків і очевидців, а 45-річного водія автомобіля направили на проведення аналізу вмісту алкоголю в крові.

Чоловік розповів, що працює в товаристві з обмеженою відповідальністю і не має жодного стосунку до правоохоронних органів. За його словами, він живе поруч із місцем ДТП, повертав ліворуч у двір і зіткнувся з мотоциклом.

"Надана інформація про обставини ДТП підтверджується і свідченнями свідків", - повідомили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху). Транспортні засоби вилучено для проведення досліджень.

29-річний слідчий Дніпровського управління поліції, про причетність якого до ДТП повідомив депутат, живе в Київській області і має в користуванні інший автомобіль. Установлюють його місцезнаходження на момент аварії.

Результати службового розслідування будуть повідомлені пізніше.

Нагадаємо, в Одеській області п'яний водій протаранив поліцейський ВАЗ, постраждав патрульний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram