ГоловнаСуспільствоПодії

Частині пасажирів поїзда Одеса - Київ довелося їхати стоячи через полом "Тарпана"

Замість нього пустили п'ятивагонний поїзд КВБЗ.  

Частині пасажирів поїзда Одеса - Київ довелося їхати стоячи через полом "Тарпана"
Фото: facebook.com/andrii.shvets

Частині пасажирів поїзда "Інтерсіті" №764 Одеса - Дарниця (Київ) довелося їхати стоячи через брак вагонів.

Як повідомляється на сайті "Укрзалізниці", дев'ятивагонний потяг "Тарпан" на 607 місць поламався, тому замість нього відправили інший потяг Крюківського заводу - на локомотивній тязі й усього на п'ять вагонів (408 місць).

"Усім пасажирам, які відмовилися від поїздки, було повернуто кошти. Тим пасажирам, які їдуть у поїзді, але без місця, буде компенсована різниця вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі. ПАТ «Укрзалізниця» і філія УЗШК просять вибачення у пасажирів за незручності та непередбачені обставини. Технічну несправність потягу наразі усуває завод-виробник", - йдеться в повідомленні.

Поїздки стоячи в приміських електричках в Україні - звична справа, таким чином щодня добираються тисячі українців. Але потяги категорії "Інтерсіті" прямують довгими маршрутами й мають забезпечувати зовсім інший комфорт поїздки.

В Україні під цю категорію потрапляють поїзди Екр-1 "Тарпан" виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, поїзди Hyundai Rotem, а також поїзди на локомотивній тязі виробництва КВБЗ.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram