ГоловнаСуспільствоЖиття

Вишукані браслети для чоловіків - хороше доповнення образу

Якщо вірити ювелірам, то за останні кілька років ставлення чоловіків до різних прикрас кардинально змінилося. Вони перестали думати, що це винятково жіночі речі. Сильна половина людства переконалася, що правильно підібрані аксесуари відмінно підкреслюють їхній статус.

Але все ж не всі розуміють, як краще підбирати прикраси. Вони вважають: що товстіші замовлять браслети для чоловіків в інтернет-магазині "Онікс", то краще.

Браслети - це доволі демократичний виріб, який чудово поєднується з діловим костюмом і з повсякденним одягом. Головне - чітко підібрати варіанти для кожного випадку. Нехай у вас буде відразу декілька оригінальних браслетів.

Деякі, щоб підкреслити статус, шукають прикраси з товстим плетінням. Вони вважають, що тонкі моделі підходять тільки для жікам. Але це одна з помилок. Чимало людей сьогодні, навпаки, прагнуть до мінімалізму і вважають за краще невеликі розміри прикрас.

На що звертати увагу?

  • Ширина і тип плетіння не повинні бути занадто грубими.
  • Розміри повинні підходити під обхват кисті руки.
  • Схожість з іншими аксесуарами.

Обраний вами браслет не повинен бовтатися на руці або сильно її стискати. Тому дізнайтеся розмір: поміряйте кисть і додайте до неї пару сантиметрів. А ще враховуйте власні пропорції. Для масивних або худих рук потрібні різні варіанти. Не забувайте і про те, що браслети повинні відповідати дизайну інших аксесуарів і загальному стилю гардеробу.

Не варто також вважати, що вироби повинні бути лише золотими або срібними. Зазирніть в інтернет-магазин "Онікс" і подивіться, як цікаво виглядають каучукові або шкіряні моделі. Не бійтеся доповнювати свій образ стильними речами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram