ГоловнаСуспільствоЖиття

Охоронцю Яроша продовжили домашній арешт

Йому може загрожувати до 8 років ув'язнення.

Охоронцю Яроша продовжили домашній арешт
Фото: runews.su

Охоронцю народного депутата України Дмитра Яроша, якого підозрюють у вогнепальному пораненні таксиста, продовжили термін утримання під домашнім арештом. Відповідне рішення 7 серпня ухвалив Заводський районний суд Кам'янського, передає Радіо Свобода.

За рішенням суду, Михайло Навроцький залишиться під домашнім арештом ще на два місяці - до 4 жовтня.

У понеділок в Кам'янському почався судовий процес над підозрюваним.

Як повідомили в прокуратурі, чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за трьома статтями Кримінального кодексу України - хуліганство, умисне тілесне ушкодження і незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Йому може загрожувати до 8 років ув'язнення.

Розгляд справи заплановано на вересень.

Нагадаємо, 14 травня в Кам'янському 29-річний водій таксі забрав з кафе трьох пасажирів. Під час поїздки таксист не відповів на вітання "Слава Україні!"

Коли машина приїхала до місця призначення, один з пасажирів завдав водієві ударів телескопічною палицею по голові. Таксист втік, але через кілька хвилин повернувся з іншими таксистами. Вони вступили в бійку з пасажирами. Одному з них вдалося втекти, а Навроцький дістав пістолет і зробив 3-4 постріли, потрапивши в ногу 50-річному чоловікові - також водію таксі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram