ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військовослужбовців ЗСУ були поранені за добу на Донбасі

Штаб АТО за добу нарахував 31 обстріл. 

За минулу добу бойовики "ДНР" і "ЛНР" 31 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого поранення дістали троє військовослужбовців. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.  

Увечері та вночі, бойовики 4 рази відкривали вогонь з мінометів калібру 82-мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів по позиціях ЗСУ на підступах до Авдіївки. З тієї самої зброї НВФ тричі били по шахті Бутівка. Також, наприкінці доби, під обстріли бойовиків потрапили сили АТО в Опитному і Пісках. А близько 22.00, внаслідок обстрілу українського опорного пункту в селищі Луганське, один український військовий дістав поранення.

На маріупольському напрямку бойовики зі стрілецької зброї невдало намагалися спровокувати українських захисників неподалік Широкиного і Водяного.

На луганському напрямку, близько 19.00 НВФ випустили не менш як 12 мін калібру 82-мм по опорному пункту ЗСУ в Кримському. Внаслідок обстрілу двоє бійців дістали поранення.

Нагадаємо, що 4 серпня незаконні збройні формування на Донбасі 38 разів порушили перемир'я. У результаті бойових дій троє українських військових дістали поранення.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram