ГоловнаСуспільствоВійна

"Повернись живим" шукає людину, яка очолить ключовий напрямок діяльності фонду

Платять небагато, робота складна, але є можливість залишити свій слід в історії.

"Повернись живим" шукає людину, яка очолить ключовий напрямок діяльності фонду

Волонтерський фонд "Повернись живим", який допомагає армії, шукає людину, яка очолила б напрямок аудиту та забезпечення.

Про це йдеться на сторінці фонду у фейсбуці.

"У нас часто запитують, що роблять люди, які працюють у нашому офісі. Так ось, половина з наших працівників - це аудит, облік, закупівлі, логістика і закриття паперів. Половина. На цей момент фонд надав військовим майна на 110 млн гривень. Це майно треба облікувати, закривати акти, промоніторити його пересування між підрозділами, проконтролювати його використання. І його кількості стає дедалі більше - виходять нові моделі, з'являються нові постачальники і ціни, зникають старі. А ще є різні види розрахунків, постійні переговори і закриття договорів з донорами, бухгалтерські бази даних і ваша улюблена онлайн-звітність. Наш фонд шукає людину, яка очолить цей напрямок", - написав засновник фонду Віталій Дейнега.

Він зазначив, що платять у фонді небагато, а робота складна.

"Але є чудовий колектив і можливість залишити свій слід в історії нашого фонду та історії взагалі. Я не писатиму нудний опис вакансії. Питання тільки у вашому бажанні, бажанні зробити у своєму житті щось більше", - заявив Дейнега.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram