ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернополі під час прогулянки на надувному човні потонула дівчина, її хлопця шукають

Поліція відкрила кримінальне провадження з позначкою "нещасний випадок".

У Тернополі на міському озері сьогодні вранці знайшли тіло потонулої 19-річної дівчини з сусіднього району, яка напередодні пішла покататися на човні зі знайомим 25-річним хлопцем. Його досі не знайшли.

Фото: dsns.gov.ua

Як повідомляється на сайті ДержНС, 3 серпня близько 10:00 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про зникнення на території озера юнака 1993 року народження та дівчини 1998 року народження. 2 серпня вони пішли покататися на надувному човні і додому не повернулися. Рідні та близькі забили тривогу. Вранці 3 серпня на воді, біля "острівця кохання", працівники поліції виявили човен. В ньому не було людей, але залишилися особисті речі.

Об 11:07 рятувальне відділення, яке патрулювало ставок на катері "Марс-700", виявило на поверхні води тіло зниклої дівчини, без ознак життя.

До пошуків зниклого юнака залучили водолазів.

Фото: tp.npu.gov.ua

Поліція зі свого боку повідомляє, що ще о 6:50 отримала інформацію, що до берега прибило пустий човен без людей, але з жіночою сумочкою, документами та особистими речами. Вже під час перевірки стало відомо, що все це належало дівчині, яку кількома годинами пізніше з озера витягли рятувальники. Загибла була одягнена, а під час попереднього огляду експерт не виявив жодних тілесних ушкоджень.

Автомобіль хлопця знайшли на березі, поруч з мостом в селі Біла. Однак самого власника машини ще не знайшли. Працівники поліції встановлюють причини загибелі дівчини, а рятувальники шукають хлопця. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 КК з позначкою "нещасний випадок".

Місцеве видання "20 хвилин" з посиланням на начальника водолазної станції Василя Козака пише, що пара вийшла поплавати після 20:00. Близько 20:30 молодик ще телефонував батькам, вони ще встигли викласти фотографії в соціальних мережах, а о 21:15 зв'язку вже не було.

Фото з інстаграму дівчини
Фото з інстаграму дівчини

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram