ГоловнаСуспільствоЖиття

Співробітниця міграційної служби у Львівській області отримала три роки в'язниці за хабар

Жінка отримала 5 тис. гривень за термінове оформлення паспортів.

Співробітниця міграційної служби у Львівській області отримала три роки в'язниці за хабар

Галицький районний суд Львова засудив до трьох років в'язниці головного спеціаліста одного з райвідділів Державної міграційної служби у Львівській області за зловживання впливом.

Про це повідомляють на сайті місцевої прокуратури.

Зазначають, що жінку засуджено за ч.3 ст.369-2 Кримінального кодексу (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаний з вимаганням такої вигоди).

У квітні минулого року жінка вимагала хабар у чоловіка, який звернувся до відділу міграційної служби для отримання терміново паспортів громадян України для себе, дочки і ще чотирьох осіб.

"Наступного дня громадянка отримала від вказаної особи 9 тис. гривень, з яких 4 тис. гривень - для оплати офіційних платежів, а 5 тис. - як неправомірну вигоду. Обвинуваченій призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна", - зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, в травні засуджений за хабар начальник ДМС Львівської області Олександр Погорецький вдруге повернувся на посаду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram