ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі поранено одного бійця АТО

Незважаючи на обстріли, в трьох прифронтових селах відновили електрику.

З початку доби на Донбасі поранено одного бійця АТО
Фото: Макс Левин

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі протягом дня бойовики активізувалися вздовж всієї лінії розмежування. З півночі і до 18:00 терористи 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Близько опівночі з мінометів калібру 82 мм бойовики обстріляли опорний пункт ЗСУ в Кримському, що на Луганському напрямку.

А близько 1:00 ночі, на Донецькому напрямку, обстріляли з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї укріплення бійців АТО в селищі Луганське. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

На Маріупольському напрямку ворожі провокації були зафіксовані поблизу Новотроїцького та Водяного.

У штабі відзначають, що, незважаючи на обстріли, продовжують відновлювати пошкоджену інфраструктуру Донбасу.

"Так, за сьогодні в трьох прифронтових селах Піски-2, Жованка і Бахмутка з'явилася електроенергія. Прокладання ліній електропередачі тривало кілька місяців і ускладнювалося обстрілами бойовиків, які, незважаючи на гучні заяви, очевидно не хотіли покращити життя мирних жителів", - заявили в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 18 разів порушили режим тиші. Один український військовий був поранений, четверо отримали бойові травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram