ГоловнаСуспільствоПодії

Під Херсоном сталася ДТП за участю БРДМ-2 та мікроавтобуса, загинув чоловік (оновлено)

Попередньо, аварія сталася через перегрів і вибух колеса військової техніки.

Під Херсоном сталася ДТП за участю БРДМ-2 та мікроавтобуса, загинув чоловік (оновлено)
Фото: khersonline.net

У Херсонській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військової техніки і легкового автомобіля, в результаті чого постраждали декілька людей.

Про це повідомляє прес-служба оперативного командування "Південь" у Фейсбуці.

Відзначають, що ДТП сталася "через перегрів і вибух колеса військової техніки і зіткнення її з громадянським транспортним засобом".

Представники Військової служби правопорядку та Національної поліції проводять слідчі дії. Також керівним складом оперативного командування "Південь" призначено службове розслідування.

Фото: hr.npu.gov.ua

"Командування та особовий склад окремої мотопіхотної бригади щиро співчувають рідним і близьким постраждалих і сподіваються на їх розуміння", - йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, в аварію потрапили легковий автомобіль і БРДМ-2 (броньована розвідувально-дозорна машина-2), повідомляє "ХерсонОnline".

Оновлення. У поліції уточнили, що ДТП сталася біля с. Чулаківка на 21 км автодороги Гола Пристань - Залізний Порт. Зіткнулися автомобіль Nissan Primastar (мікроавтобус фургон), в якому їхали жителі Вінницької області, і БРДМ.

В результаті аварії 66-річний пасажир Nissan Primastar від отриманих травм помер дорогою до лікарні. Ще двоє пасажирів (жінки 1949 і 1961 р. н.) були госпіталізовані.

Фото: hr.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram