ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військовослужбовців

Бойовики 26 разів обстріляли позиції військових на Донбасі.

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військовослужбовців
Фото: Макс Требухов

За минулу добу бойовики 26 разів порушили перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті четверо українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Зазначають, що найактивніші обстріли відбулися після 18:00 неділі. "Найспекотніше" було на Луганському напрямку. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики кілька разів били по позиціях сил АТО в Новоолександрівці, Новотошківському, Станиці Луганській. А близько 21:00 під мінометним вогнем опинилися українські опорні пункти в Кримському.

На Донецькому напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали укріплення ЗСУ в Зайцевому і на шахті Бутівка. Унаслідок цих обстрілів двоє українських військових отримали поранення. Крім того, ввечері під гранатометний обстріл потрапили наші захисники Майорська й Авдіївки.

На Маріупольському напрямку близько 18:00 у результаті обстрілу опорного пункту сил АТО отримав поранення ще один український військовий. Крім того, з мінометів калібру 82 мм бойовики обстріляли позиції військових у Павлополі і Гнутовому.

"На більшість обстрілів противника сили АТО відповідали щільним вогнем", - зазначають у штабі.

Нагадаємо, в неділю на Донбасі поранили одного військовослужбовця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram