ГоловнаСуспільствоПодії

У Черкасах поліція звільнила викрадену жінку

У неї було зламано двоє ребер і пошкоджена легеня. 

У Черкасах поліція звільнила викрадену жінку
Фото: npu.gov.ua

Черкаська поліція 29 липня звільнила 40-річну жінку, яку викрали двоє чоловіків.

Як повідомляється сайті Нацполіції, заяву про викрадення зробили батьки постраждалої. Поліцейські встановили коло осіб, які могли бути причетними до викрадення, і через два дні вийшли на їхній слід. До затримання залучили спецназ, оскільки зловмисники були озброєні й могли чинити опір під час затримання.

Звільнену жінку в украй важкому стані доставили до лікарні, де її відразу прооперували. За словами лікарів, у неї було зламано два ребра і пошкоджена легеня. Жінка розповіла, що впала зі сходинок.

В автомобілі затриманих знайшли гранату Ф-1 із запалом, пістолет, два магазини до автомата, кастет, балаклави, рації, відмички, близько кілограма конопель і кілька пакетів з амфетаміном. Свої дії пояснювати вони не захотіли.

Слідчі Черкаського відділу поліції розслідують кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 146 (викрадення людини) Кримінального кодексу України. Крім того, вирішується питання про порушення кримінальних проваджень за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю) та 309 (зберігання наркотиків) Кримінального кодексу України.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram