ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва сьогодні перекриють кілька вулиць через хресну ходу

З 27 по 30 липня в столиці пройдуть урочистості до річниці хрещення Київської Русі-України.

У центрі Києва сьогодні перекриють кілька вулиць через хресну ходу
Фото: Сергей Нужненко

У зв'язку з проведенням урочистих заходів з нагоди річниці хрещення Київської Русі-України в центрі Києва з 27 до 30 липня буде обмежено рух на кількох вулицях.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА.

Сьогодні, 27 липня, зокрема, пройде хресна хода. Тому з 11:00 до 16:30 рух усіх видів транспорту обмежать на таких вулицях: вул. Грушевського (від вул. Шовковичної до Європейської площі); Європейська площа; Володимирський узвіз (від Поштової площі до Європейської); вул. Трьохсвятительська; вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі); Паркова дорога (від Європейської площі до алеї Героїв Крут).

Фото: Департамент транспортної інфраструктури КМДА

Також на 27 і 29 липня були внесені зміни в роботу громадського транспорту.

Раніше в УПЦ оприлюднили програму святкування Дня Хрещення Русі. Повідомляли, що 27 липня о 13:30 усі віруючі хресною ходою вирушать із Володимирської гірки центральними вулицями столиці у Свято-Успенську Києво-Печерську лавру, де предстоятель УПЦ у співслужінні архієреїв УПЦ і представників різних помісних церков здійснить нічні чування.

Нагадаємо, торік 27-28 липня, коли в Києві проходили релігійні заходи з масовою участю громадян, серйозних порушень правопорядку зафіксовано не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram