ГоловнаСуспільствоЖиття

Роботу пункту пропуску на кордоні з Угорщиною тимчасово призупинили через ДТП

Під час ДТП за участю вантажного автомобіля стався витік небезпечної речовини.

Роботу пункту пропуску на кордоні з Угорщиною тимчасово призупинили через ДТП
Фото: dpsu.gov.ua

Рух до Угорщини вантажним транспортом в напрямку пункту пропуску "Тиса -Захонь" 27 липня буде обмежено.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

"Згідно з інформацією, яка надійшла на адресу Чопського прикордонного загону від Прикордонної поліції Угорщини, з 10.00 до 14.00 (за київським часом) 27.07.2017 року оформлення вантажних автомобілів в напрямку пункту пропуску "Тиса-Захонь", що на кордоні з Угорщиною, буде тимчасово призупинено", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обмеження роботи пункту пропуску вводяться через ДТП, яке сталося на 33 км головної траси №4 (на відстані 8 км від населеного пункту Захонь, Угорщина). Під час ДТП за участю вантажного автомобіля стався витік небезпечної речовини, для знешкодження якої буде перекрито ділянку дороги.

"На час проведення робіт рух вантажних транспортних засобів не буде зупинено. Рух легкових автомобілів буде здійснюватися в об'їзд під управлінням представників угорської поліції", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі рекомендують учасникам міжнародного руху, вантажному транспорту, обрати інші пункти пропуску під час планування поїздок за кордон: "Ужгород - Вишнє Німецьке (Словаччина)" - цілодобово; "Дяково - Халмеу (Румунія)" - цілодобово.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram