ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових поранені за добу на Донбасі

Бійці постраждали від обстрілів біля Богданівки і в районі Світлодарська.

Троє військових поранені за добу на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 27 разів порушили перемир'я, троє українських військових отримали поранення.

Як повідомляє штаб АТО, після затишшя вдень увечері бойовики активізувалися на всіх напрямках.

Так, на Луганському напрямку ворог відкривав вогонь по позиціях військових зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів поблизу Донця, Малинового, Катеринівки, Новозванівки, Станиці Луганської. Близько 21:00 група бойовиків під час розвідки намагалася наблизитися до позицій сил АТО неподалік від селища Трьохізбенка. Українські військові вчасно виявили противника і вогнем зі стрілецької зброї змусили відступити.

На Маріупольському напрямку бандформування били по укріпленнях із гранатометів у районі селищ Лебединське, Красногорівка, Новотроїцьке, Широкине. Двоє військових отримали поранення в результаті обстрілу позицій сил АТО біля Богданівки зі стрілецької зброї. Майже о 23:00 противник застосовував міномети калібру 120 і 82 міліметри по Красногорівці.

На Донецькому напрямку під мінометним і гранатометним вогнем двічі опинилися українські опорні пункти поблизу Авдіївки і на шахті Бутівка. Крім того, о 21:00 бойовики з гранатомета били по силах АТО в районі Світлодарська. В результаті цього обстрілу отримав поранення ще один військовий.

Практично після кожного обстрілу ворога сили АТО відкривали вогонь.

Нагадаємо, за минулий тиждень на Донбасі загинули 12 бійців сил АТО. Один - у п'ятницю, п'ятеро - в четвер, четверо - в середу, ще двоє - у вівторок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram