ГоловнаСуспільствоПодії

На Ланжероні в Одесі згорів ресторан

За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

В Одесі на Ланжероні в понеділок увечері загорівся ресторан "Хуторок біля моря". Вогонь швидко поширився дерев'яним будинком, ресторан вигорів практично повністю, повідомляє Думська.

Заклад розташований в багатолюдному місці. На виїзді з Ланжерона утворилася пробка з машин, яка ускладнює проїзд пожежних.

Як розповіли виданню співробітники ресторану, пожежа почалася з навісу над мангалом. Спочатку намагалися загасити її самостійно, але безрезультатно.

Серед відвідувачів і працівників ресторану постраждалих немає, але одному з рятувальників стало погано від жару. Медики надають йому допомогу.

За словами очевидців, відразу після загоряння співробітникам ресторану допомагали і відпочивальники - витягли з кухні вісім балонів з газом. Намагалися врятувати техніку, але було вже пізно. Кілька балонів залишилися всередині і вибухнули.

Як повідомили "5 каналу" в Одеській держслужбі з надзвичайних ситуацій, станом на 20:30 вогонь вдалося локалізувати. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

Як повідомлялося, в понеділок вранці в центрі Одеси підірвали автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram