ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція впіймала вбивцю двох дівчат у Маріуполі

Злочинець виявився рецидивістом, який відсидів 10 років за вбивство і розбій.

Поліція впіймала вбивцю двох дівчат у Маріуполі
Фото: facebook.com/don.gumvs

Чоловіка, який 19 липня задушив двох дівчат у Маріуполі і підпалив їхню квартиру, затримано, повідомляє поліція Донецької області.

Рятувальники, ліквідуючи пожежу у квартирі, знайшли трупи двох дівчат 1987 і 1989 народження. Експертиза встановила, що смерть настала не від вогню, а від задушення.

Як встановили правоохоронці, дівчата познайомилися з чоловіком у розважальному закладі. Там вилучили фото- і відеоматеріали, які дозволили встановити особу чоловіка, з яким подруги поїхали із закладу.

На той момент убивця вже знав, що його розшукують, але поліцейським вдалося встановити місцезнаходження злочинця. До спецоперації з його затримання було залучено спецпризначенців.

Затриманий 1986 року народження. Він відбував покарання в місцях позбавлення волі протягом 10 років за умисне вбивство, поєднане з розбійним нападом, і звільнився в листопаді 2016 року.

Кримінальне провадження розслідують за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання - довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram