ГоловнаСуспільствоЖиття

Українські льотчики отримали приз за найкращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО

На авіашоу в Британії Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27.

Українські військові пілоти отримали приз за кращий пілотаж на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo-2017", повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"Військові пілоти 831 бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України, яка дислокується в Полтавській області, стали переможцями в номінації "Кращий пілотаж серед країн-партнерів НАТО" на міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo-2017", який проходив з 14 по 16 липня 2017 в Великобританії", - йдеться в повідомленні.

Україна була представлена двома літаками-винищувачами Су-27 (на статичному і динамічному показах) і військово-транспортним літаком Іл-76 Повітряних сил ЗС України.

Цього року українські пілоти збільшили кількість фігур вищого пілотажу і додали нові елементи, які виконували на малих і гранично малих висотах. У Міноборони зазначають, що українські пілоти виконували свою демонстраційну програму на серійних літаках, а не на спеціально підготовлених і переобладнаних для авіапоказів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram