ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві патрульні затримали п'яну жінку-водія, яка плювалася, билася і порвала протокол

До цього жінка врізалася в кілька припаркованих автомобілів і зникла.

У Києві патрульні затримали п'яну жінку-водія, яка плювалася, билася і порвала протокол
Фото: facebook.com/police.gov.ua

У Солом'янському районі Києва патрульні затримали п'яну жінку, яка за кермом автомобіля Range Rover Sport врізалася в кілька припаркованих авто і зникла з місця події.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції у Фейсбуці.

Патрульні помітили вказаний автомобіль на вулиці Георгія Кірпи. Побачивши поліцейських, жінка розвернулася через дві суцільні смуги руху і поїхала. Патрульні почали переслідування.

"На вулиці Кудряшова жінка зупинилася сама, що й не дивно, адже мала ознаки алкогольного сп'яніння. Вона практично не могла говорити. Патрульні отримали відмову від проходження огляду на стан сп'яніння і склали на неї протокол за ст 130 КУпАП. Тоді вона розійшлася: плювалася, провокувала бійку з нами, лаялася. На завершення всього, порушниця примудрилася порвати адмінпротокол", - розповів патрульний.

Поліцейські кілька разів повторили вимогу заспокоїтися, але це не подіяло. Жінку затримали і доставили до Солом'янського відділення поліції.

На порушницю склали адмінпротоколи за статтями "керування автомобілем у стані сп'яніння", "залишення місця ДТП", "дрібне хуліганство", "злісна непокора розпорядженню або вимозі міліціонера" і "порушення ПДР".

Нагадаємо, з початку року поліція склала 46 270 адміністративних протоколів за водіння у п'яному вигляді. Кожен такий штраф становить мінімум 10 200 гривень.

У липні минулого року Верховна Рада втричі підвищила штрафи за водіння у п'яному вигляді. Київрада просить запровадити кримінальне покарання для п'яних водіїв, які попалися повторно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram