ГоловнаСуспільствоЖиття

Гужву викликали на допит в Генпрокуратуру у справі про розстріли на Майдані

Головреда "Страна.uа" викликали як свідка.

Гужву викликали на допит в Генпрокуратуру у справі про розстріли на Майдані
Фото: Сергей Нужненко

Головного редактора інтернет-видання "Страна.ua" Ігоря Гужву викликали на допит до Генеральної прокуратури у справі про розстріли на Майдані.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Під час виходу з телеканалу 112, де я був сьогодні на ефірі, до мене підійшли дві людини, представилися співробітниками СБУ і вручили мені повістку на допит у справі про розстріли на Майдані. До цієї справи мене ще не прив'язували. Повістку, під час виходу з ефірів, також ще ніколи не вручали. Ну що ж, ходімо, поговоримо", - написав Гужва.

У повістці зазначено, що його викликали як свідка.

Нагадаємо, 22 червня Гужву затримали за підозрою у вимаганні $10 тис. за нерозміщення компромату на нардепа Дмитра Лінька.

24 червня Шевченківський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці з можливістю вийти під заставу 544 тисячі гривень.

26 червня за нього було внесено заставу, але службовці Державної судової адміністрації не встигли підписати довідку про перерахування грошей через завершення робочого дня. Таким чином, Гужві довелося провести ще одну ніч у СІЗО.

27 червня Гужва вийшов із СІЗО і заявив, що проти нього готують ще дві кримінальні справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram