ГоловнаСуспільствоЖиття

Житель Білої Церкви зберігав у гаражі боєприпаси із зони АТО

Вилучено два гранатомети, патрони і магазини для автомата Калашникова.

Житель Білої Церкви зберігав у гаражі боєприпаси із зони АТО
Фото: kv.npu.gov.ua

Поліцейські вилучили у жителя міста Біла Церква два гранатомети, пістолет, патрони і магазини для автомата Калашникова, які він привіз із зони проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті поліції Київської області.

Зазначається, що у поліції повідомили, що водій автомобіля "Нива" на одній з вулиць міста грубо порушує правила дорожнього руху. Прибулі на місце патрульні спробували зупинити водія, але на вимогу зупинитися він не відреагував.

Незабаром поліцейські заблокували рух і зупинили автомобіль, за кермом якого перебував 40-річний місцевий житель. Під час огляду салону поліцейські виявили два гранатомети.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника, у гаражному приміщенні працівники поліції виявили та вилучили два гранатомети РПГ-26 і РПГ-22, 200 патронів калібру 5,45 мм, 40 патронів калібру 9 мм, магазини від автомата Калашникова і пістолет", - повідомили в поліції.

Фото: kv.npu.gov.ua

Фото: kv.npu.gov.ua

Вилучені боєприпаси направлені на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Нагадаємо, раніше колишнього військового затримали за поставки в Київ і область боєприпасів із зони АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram