ГоловнаСуспільствоЖиття

Уперше благочинний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику! Анонс

Уперше благочинний виступ Ніка Вуйчича в Києві на Хрещатику!

Нік Вуйчич, який народився без рук і без ніг, - міжнародний мотиваційний спікер, мільйонер, бізнесмен, автор бестселерів, батько двох дітей - приїжджає в Україну з програмою «З Богом можливо все». Незважаючи на фізичні обмеження, Нік спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає у футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людини може позаздрити кожен: він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», створеною для допомоги інвалідам; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами: «Життя без кордонів», «Нестримний», «Будь сильним», «Безмежність»; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу. У 2012 році відбулося, здавалося б, неможливе - він одружився. Усі світові ЗМІ обговорювали цю подію і раділи разом із сім'єю Ніка. Зараз вони з дружиною виховують двох синів. Нік впевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

Нік Вуйчич входить у десятку найвідоміших і найвпливовіших людей світу. Своїм посланням він зумів допомогти мільйонам людей. Його люблять, знають і чекають у багатьох країнах, він зустрічається зі світовими лідерами і президентами.

Нік Вуйчич особливо полюбив Україну. Протягом двох років він уже втретє приїде в нашу країну. 25 вересня 2016 року Нік відвідав Київ. За 24 години перебування в столиці України він провів прес-конференцію, був головним гостем благодійного обіду з бізнесменами і політиками. Навіть мер Києва Володимир Кличко виклав у соцмережах своє фото з людиною-легендою. У Палаці спорту відбувся грандіозний виступ Ніка перед 10 тисячами осіб. Також він став гостем ранкового шоу на каналі 1+1 і зустрівся з народними депутатами у Верховній Раді, а також перед вильотом встиг відвідати поранених солдатів у військовому госпіталі. Зустрітися з Ніком змогли герої мультимедійного проекту «Переможцi», які втратили на війні кінцівки, але не занепали духом. Усі ці події, зустрічі та спілкування з Ніком поміняли назавжди життя людей - він своїм прикладом надихнув, підбадьорив, поділився надією.

Осінній візит Ніка в Україні буде відрізнятися від усіх інших. 17 вересня о 18:30 відбудеться благодійний виступ Ніка на Хрещатику, де кожен охочий зможе абсолютно безкоштовно почути людину-легенду.

Цього разу Нік буде ділитися своїм головним секретом успіху життя без обмежень - це віра в Бога, віра в себе, віра в мрію, як бути сильним у тяжкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе тим, хто програв. Це - сила, віра і любов, яка всередині Ніка. Це те, що не зломило його, врятувало від життя в приниженні і підняло на висоти.

Нік Вуйчич бажає надихнути і підбадьорити українців у цей нелегкий час війни і кризи. З центральної сцени Хрещатика о 18:30 буде пряма трансляція телеканалу «Надія» на 20 країн. Ми віримо, що це буде унікальна подія, і понад 500 000 осіб зберуться на центральній площі Києва, де зможуть почути натхненне послання Ніка.

Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та оновлення нашої нації!

Організатори заходу: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії».

Головний партнер: Мережа жіночих фітнес-клубів ФітКервс.

У програмі - прес-конференція і виступ Ніка Вуйчича на Хрещатику.

Сторінка у FB: https://www.facebook.com/NickVujicicUkraine/

Сайт: http://nick-vujicic.com.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram