ГоловнаСуспільствоПодії

З'явилися відео бійок у Миколаєві та Дніпрі в День перемоги над нацизмом

Сутички відбувалися через червоні прапори.

У мережі з'явилися відео бійок у Миколаєві та Дніпрі в День Перемоги над нацизмом.

У Миколаєві бійка сталася на вулиці Адміральській, коли кілька афганців вирішили покласти квіти до Вічного вогню під червоним прапором 40-ї армії. Це не сподобалося патріотично налаштованим активістам. У результаті сталося зіткнення, яке довелося рознімати поліції, повідомляє "Таймер".

У Дніпрі бійка теж виникла через радянську символіку. Біля пам'ятника Слави ветерани АТО зажадали прибрати червоні прапори. Між молодими людьми спортивної статури і ветеранами АТО почалася бійка.

У поліції повідомили, що внаслідок цих подій були травмовані 14 осіб - 8 учасників заходу і 6 поліцейських, які здійснювали охорону порядку під час заходу, пише "Інформатор".

Ще одна сутичка сталася за декілька кілометрів, біля цирку. За словами очевидців, група молодих людей викликала підозру в поліції з невідомих причин. Їх затримали.

Нагадаємо, станом на 13:00 поліція затримала 45 осіб в різних містах України. Більш ніж половина - це члени "руху ОУН", які хуліганили на шляху руху акції "Безсмертний полк" у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram