ГоловнаСуспільствоПодії

На концерті Тіни Кароль у центрі Івано-Франківська утворилася сильна тиснява

Виступ пройшов на Вічевому майдані, де зібралося понад 10 тис. осіб.

У неділю ввечері на концерті Тіни Кароль в центрі Івано-Франківська утворилася сильна тиснява, в результаті чого медикам довелося надавати допомогу двом десяткам людей.

Як повідомляє місцеве видання "Курс", заходи, присвячені 355-річчю міста, було організовано на Вічевому майдані. Послухати Тіну Кароль прийшли понад 10 тисяч осіб.

Фото: kurs.if.ua

Під час концерту поліції довелося стримувати натовп.

"Коли під час концерту фанати кинулися до сцени, поліція разом з муніципальною вартою змушена була створити ланцюг, щоб хоч якось відтіснити людей. Під час концерту було кілька бійок. Люди падали на землю - хтось від передозування алкоголем, хтось не міг устояти на ногах під тиском натовпу. В однієї дівчини був напад епілепсії. Медики ледь встигали - людей несли і несли. Патрульні винесли понад 20 осіб. На щастя, ніхто не був травмований", - розповів начальник патрульної поліції міста Микола Гурак.

У натовпі також загубилися два десятки дітей.

Патрульні поскаржилися на байдужість глядачів.

"Коли хтось падав чи знаходили дитину, яка загубилась у натовпі, більшості було наплювати на це. Патрульні просили розійтися і чули: "Це ваші проблеми!" Дорога від сцени вглиб натовпу і назад займала понад півгодини", - розповів Гурак.

Видання зазначає при цьому, що виступ Тіни Кароль не вдався - її голос забивала фонограма. Концерт тривав близько години.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram