ГоловнаСуспільствоПодії

На покинутому заводі в Донецькій області стався вибух

Постраждало двоє молодих хлопців.  

На покинутому заводі в Донецькій області стався вибух
Фото: police.dn.ua

На території покинутого заводу в с. Красна Поляна Донецької області вибухнув невстановлений пристрій. У результаті постраждало двоє молодих хлопців, повідомляє  прес-служба обласної поліції.

"Сьогодні о 14:00 до чергової частини Великоновосілківського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків, що в лікарню були доправлені двоє хлопців: неповнолітній з діагнозом травматична ампутація 3-х пальців руки, інший - із забійними ранами тулуба. Постраждалим надано медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує", - повідомляють у поліції.

Встановлено, що група дітей, серед інших і потерпілі 22-ти і 15-ти років, шукали на заводі метал. Старший з них побачив предмет, схожий на патрон, взяв його до рук і передав товаришеві. Той, своєю чергою, вдарив його об стіну, після чого стався вибух.

"Найбільше постраждав 15-річний підліток і його знайомий, який був поблизу. Інші діти залишилися неушкодженими", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють вибухотехніки, які обстежують прилеглу територію і встановлюють вибухонебезпечний предмет, який знайшли діти.

Попередня правова кваліфікація - ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у березні в Донецькій області в результаті вибуху невідомого пристрою загинув чоловік.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram