ГоловнаСуспільствоЖиття

У Закарпатській області за сприяння контрабанді затримано двох прикордонників

У Закарпатській області за сприяння контрабанді сигарет затримано двох прикордонників

У Закарпатській області за сприяння контрабанді затримано двох прикордонників
Фото: ssu.gov.ua

У Закарпатській області співробітники Служби безпеки, військової прокуратури та внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби затримали двох прикордонників, які сприяли контрабанді сигарет в Європу.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

"Один із керівників відділу Мукачівського прикордонного загону та один з начальників оперативно-розшукового відділу Західного управління Державної прикордонної служби «допомагали» місцевим жителям перевозити сигарети поза пунктами пропуску. За кожен ящик з сигаретами вони встановили таксу 50-70 доларів", - йдеться в повідомленні.

Співробітники спецслужби задокументували кілька фактів отримання прикордонниками хабарів від контрабандистів і затримали їх на робочих місцях.

На кордоні з Румунією затримали 14 контрабандистів - "водолазів"

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем). Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Нагадаємо, 20 квітня українські прикордонники вдруге за рік затримали контрабанду сигарет під виглядом монгольського дипломатичного вантажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram