ГоловнаСуспільствоПодії

Військовий загинув у бійці з товаришами по службі у Волинській області

Кількість солдатів, загиблих у четвер не в бою, сягнула чотирьох.

Військовий загинув у бійці з товаришами по службі у Волинській області
Фото: ngu.gov.ua

Декілька контрактників однієї з військових частин Володимир-Волинського гарнізону побилися під час відпочинку. Один із військових загинув.

"Попередньо встановлено, що декілька військовослужбовців військової служби за контрактом у позаслужбовий час в одному з громадських місць проводили свій вільний час на власний розсуд. У результаті між військовослужбовцями виникла суперечка, яка призвела до бійки, внаслідок якої один із військовослужбовців отримав травму, не сумісну з життям. У військовій частині призначено службове розслідування", - повідомляє прес-служба оперативного командування "Захід" у фейсбуці.

Раніше прес-центр штабу АТО повідомив, що двоє українських військових загинули в четвер у результаті необережного поводження зі зброєю в військових частинах, особовий склад яких виконує бойові завдання в районі АТО на Донецькому і Приморському (Маріупольському) напрямках.

У ніч на четвер у Вінниці стався вибух, у результаті якого загинув 20-річний солдат однієї з військових частин. 26-річний товариш військового по службі, 16-річна дівчина і 20-річний вінничанин отримали травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram