ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено в середу на Донбасі

Зафіксовано 24 обстріли.

Двох військових поранено в середу на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби російсько-окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

На Приморському напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог накривав захисників Гнутового. По морських піхотинцях поблизу Водяного противник стріляв з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, з озброєння БМП і гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Міномети калібру 82 мм, гранатомети і кулемети великого калібру ворог застосовував по позиціях біля Мар'їнки. По опорних пунктах в районі Широкиного противник вів вогонь з озброєння БМП і стрілецької зброї. З кулеметів великого калібру обстрілювали позиції поблизу Талаківки. Ворожі снайпери активно діяли поблизу Водяного, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції ЗСУ біля Авдіївки. З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї ворог вів вогонь по захисниках Кам'янки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів - біля Зайцевого. По позиціях в районі Пісків противник застосовував кулемети великого калібру.

На Луганському напрямку з озброєння БМП вели вогонь поблизу Кримського. Позиції в районі Новоолександрівки ворог обстріляв з гранатометів, а біля Новозванівки - з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, з початку року в зоні бойових дій на Донбасі загинули 69 військовослужбовців Збройних сил України, понад 420 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram