ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Осокорках сталася масштабна пожежа (оновлено)

У ДержНС спростували інформацію про падіння вертольота.

На Осокорках у Києві в середу ввечері виникла масштабна пожежа. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що причиною події стали падіння і вибух вертольота.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій спростували інформацію про падіння вертольота і назвали причиною пожежі загоряння сміття та сухої трави.

"На Осокорках горять відкриті території сміття, горить очерет і суха трава. Ніякого падіння вертольота там не було", - сказала речниця Головного управління ДержНС у Києві Світлана Водолага.

Вона зазначила, що масове загоряння відкритих територій спостерігається в районі Осокорків вже кілька днів, а 28 березня загальна площа території горіння становить близько 10 тис. кв. м.

Водолага допустила, що трава і сміття могли спалахнути в результаті підпалів.

Оновлено. Пожежа на околиці Києва охопила близько 3 тис. кв. м відкритої території, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

"29 березня о 22:11 у Службу порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на вул. Садовій виникла пожежа на відкритій території. На місце події негайно прибули рятувальники. Площа пожежі становить приблизно 3000 кв. м", - йдеться в повідомленні.

Ліквідація пожежі триває.

Оновлення 08:30. Пожежу на Осокорках незабаром ліквідували, повідомляє ДСНС.

О 0:50 пожежу було локалізовано, а о 1:40 на площі 4000 кв. м ліквідовано. Жертв і постраждалих немає.

Нагадаємо, пожежа в Києві на Оболоні спалахнула 21 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram