ГоловнаСуспільствоВійна

АТЦ видав розпорядження щодо посилених заходів безпеки і обмежень в зоні АТО, - джерело

Заходи передбачають заборону на провезення зброї.

АТЦ видав розпорядження щодо посилених заходів безпеки і обмежень в зоні АТО, - джерело

У зв'язку із загостренням ситуації в зоні проведення АТО, підвищенням ризику проникнення диверсійно-розвідувальних груп противника Антитерористичний центр Служби безпеки України запровадив додаткові тимчасові режимні обмеження в окремих районах зони проведення АТО.

Про це повідомило джерело LB.ua в МВС України.

За його інформацією, заходи безпеки будуть передбачати: посилення роботи патрульної охоронної служби та проведення превентивної та профілактичної діяльності щодо недопущення правопорушень, заборону перебування у районах проведення заходів іноземних громадян і осіб, які не мають відповідної реєстрації.

Також буде заборонено переміщення зареєстрованої спортивної, мисливської вогнепальної зброї та пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями металевими снарядами несмертельної дії в певні райони АТО і в самій зоні проведення антитерористичної операції.

Також, буде обмежено рух транспортних засобів, крім спеціалізованої сільськогосподарської техніки, по об'їзних шляхах, яких немає в реєстрі автомобільних доріг і проходять поза межами встановлених пунктів пропуску.

Також передбачено встановлення додаткових постів на дорогах транспортного сполучення між районами проведення АТО і Харківською, Дніпропетровською та Запорізькою областями.

За даними джерела, громадяни без документів, що засвідчують особу, будуть обмежені в пересуванні з 22:00 до 05:00 години.

Він також зазначив, що ці обмеження будуть стосуватися всіх, крім військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів у складі підрозділів, залучених до АТО.

Нагадаємо, що 12 березня спочатку луганська, а потім і донецька поліція повідомили про посилення заходів безпеки на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram