ГоловнаСуспільствоЖиття

Міноборони проведе службову перевірку харчування військовослужбовців у Самборі

У військовій частині в їжі виявили хробаків.

Міноборони проведе службову перевірку харчування військовослужбовців у Самборі
Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони Степан Полторак наказав провести службове розслідування за фактами незадовільного харчування військовослужбовців у військовій частині в Самборі (Львівська область).

Про це повідомляють на сайті Міноборони.

"У зв'язку з інформацією, поширеною в ЗМІ, про незадовільний стан харчування у військовій частині, що дислокується в Самборі на Львівщині, міністр оборони призначив службове розслідування цих фактів. Варто відзначити, що послуги з харчування в зазначеній військовій частині, згідно з укладеним договором, надає компанія ТОВ «Геус-груп»", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що у військову частину виїхала група представників Міноборони для проведення перевірки.

Раніше в ЗМІ, а також користувачі в соціальних мережах повідомляли, що у військовій частині в Самборі в їжі виявили хробаків.

Крім того, за рішенням міністра оборони, спеціальні мобільні групи перевірять усі військові частини, в яких надає послуги з харчування ця компанія.

Полторак також звернувся до головного військового прокурора для порушення кримінальної справи за вказаними фактами і покарання винних.

Нагадаємо, раніше Полторак звільнив трьох військовослужбовців, відповідальних за погіршення забезпечення полігону "Десна" в Чернігівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram