ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено в понеділок на Донбасі

Зафіксовано 56 обстрілів.

Одного військового поранено в понеділок на Донбасі
Фото: Макс Левін

Протягом понеділка російсько-окупаційні війська на Донбасі 56 разів обстріляли позиції сил АТО. Один військовий отримав поранення.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри терористи обстрілювали Водяне, Новотроїцьке і Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Талаківку, Павлопіль, Водяне, Новотроїцьке, Широкине, Гнутове. БМП окупантів вели вогонь по Широкиному, Водяному та Лебединському, а снайпер - по Талаківці, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку танк неодноразово вів вогонь по Авдіївці. З 120 і 82 міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Опитне, Авдіївку, шахту Бутівку, Луганське, Водяне. З гранатометів і стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам'янці і Троїцькому.

На Луганському напрямку по Лобачевому вогонь вів снайпер.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, двоє отримали поранення і ще двоє - травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram