ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військових, одного травмовано (оновлено)

Бойовики 49 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

За добу в зоні АТО поранено чотирьох військових, одного травмовано (оновлено)
Фото: Макс Левін

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів позицій українських військових з боку бойовиків. В результаті четверо військовослужбовців отримали поранення і одного травмовано.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з мінометів терористи обстрілювали Лебединське і Чермалик, а з гранатометів і стрілецької зброї - Павлопіль, Чермалик, Широкине, Водяне та Гнутове.

На Донецькому напрямку танк стріляв по позиціях ЗСУ в районі Пісків, шахти Бутівка і Кам'янки, а з мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Авдіївку, Зайцеве, Луганське, Троїцьке і шахту Бутівку. З гранатометів і стрілецької зброї били по Новгородському, Пісках, Новолуганському, Верхньоторецькому, Кіровому та Зайцевому.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а зі стрілецької зброї - Станицю Луганську.

Оновлення. За минулу добу, 25 лютого, в результаті активних бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, четверо бійців отримали поранення. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Нагадаємо, в суботу бойовики "ЛНР" здійснили збройну провокацію проти спостерігачів ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram