ГоловнаСуспільствоЖиття

Полторак звільнив відповідальних за погіршення забезпечення полігону "Десна"

Для потреб 169-го навчального центру СВ ЗСУ додатково виділять 15 млн гривень.

Полторак звільнив відповідальних за погіршення забезпечення полігону "Десна"
Полигон "Десна"

Міністр оборони, генерал армії Степан Полторак ухвалив низку кадрових рішень за підсумками роботи комісії оборонного відомства у 169-му навчальному центрі Сухопутних військ Збройних Сил України у смт Десна Чернігівської області.

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

"Зокрема, троє військових посадових осіб, чия бездіяльність призвела до погіршення ситуації з забезпеченням належних умов для розміщення та служби особового складу, були зняті з посад", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в 2017 році до планових 12,7 млн гривень для потреб 169-го навчального центру СВ ЗСУ буде додатково виділено ще 15 млн гривень.

За словами міністра, таке рішення було ухвалене "з метою максимального прискорення робіт із вдосконалення навчально-матеріальної бази центру".

Раніше в інтернеті з'явився відеоролик, знятий одним з військовослужбовців-контрактників, в якому він продемонстрував незадовільні умови побуту і навчання в центрі "Десна".

Нагадаємо, влітку минулого року начальник полігону "Широкий Лан" у Миколаївській області отримав 3 доби гауптвахти за махінації з держзакупівлями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram