ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі побили голову райради (оновлено)

Фелікса Сігала доставлено в лікарню з черепно-мозковою травмою та переломами ребер.

В Одесі побили голову райради (оновлено)
Фото: Ирина Ковалиш / Facebook

В Одесі на стоянці біля свого будинку побито голову Роздільнянської районної ради Одеської області, керівника районної організації "Опозиційного блоку" Фелікса Сігала.

Про це повідомляється на сайті "Опоблоку".

Відзначається, що на Сігала напали четверо невідомих, які побили його, "завдавши численних ударів по голові важким предметом". Очевидці злочину викликали швидку і поліцію.

Політика доправлено в лікарню з черепно-мозковою травмою і трьома зламаними ребрами. Лікарі оцінюють його стан як важкий.

Депутат Одеської облради Ірина Ковалиш опублікувала фото постраждалого Сігала.

Оновлення. У поліції Одеської області повідомили, що на Сігала, ймовірно, напали з корисливих мотивів, повідомляє телеканал "112 Україна".

Спікер облуправління Нацполіції Олена Войтенко розповіла, що основна версія - пограбування, оскільки у потерпілого була "досить немаленька сума грошей в сумці". Яка саме сума, вона не повідомила.

"Близько 21:00 троє невідомих вдарили його ззаду по голові, заволоділи сумкою, де були гроші, документи та особисті речі, після чого зникли з місця події на іномарці. У постраждалого діагностовано ЗЧМТ, забита рана голови, СГМ, перелом ребер", - повідомили в поліції.

Також наголошується, що встановлено власника іномарки, на якій втекли нападники.

Інформацію про те, що сталося, внесли в ЄРДР за ч. 2 ст.187 (розбій) КК України.

Нагадаємо, в грудні минулого року житель Миколаєва помилково замість політика побив його родича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram