ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві викрали машину разом з пасажиркою

Жінці зв'язали руки і висадили в лісосмузі.

Фото: npu.gov.ua

У ніч проти 2 лютого в Києві двоє чоловіків викрали машину разом із пасажиркою.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, до поліцейських Святошинського району звернулася власниця автомобіля Ford. Вона розповіла, що коли паркувала автомобіль біля будинку, до неї підбігли двоє невідомих, виштовхали з авто і забрали торбу з речами. Після цього вони сіли в машину і поїхали в невідомому напрямку. Заявниця також повідомила, що в салоні залишилася її подруга - громадянка іншої держави.

Машину незабаром помітив наряд поліції охорони на території Подільського району.

Викрадачі протаранили поліцейський автомобіль і намагалися втекти, але були затримані.

Фото: npu.gov.ua

Спілкуючись зі слідчими, злочинці зізналися, що викрадення автомобіля вони запланували, а жертв обрали випадково. Уже під час руху помітили в машині жінку і вирішили позбутися її: зв'язали потерпілій руки і відвезли в Оболонський район, де залишили в лісосмузі. При цьому також забрали в неї торбу з планшетами, грошима і банківськими картками.

Затриманими виявилися місцеві жителі, 1993 та 1973 років народження, за плечима яких уже кілька судимостей.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram