ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військових загинули в четвер на Донбасі

Окупанти використовують важке озброєння.

Двоє військових загинули в четвер на Донбасі
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу, 26 січня, в зоні бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців. Зафіксовано 63 обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

На Маріупольському напрямку з 152-міліметрової артилерії, танків, БМП, гранатометів і стрілецької зброї ворог обстрілював Широкине, а з 122-міліметрової артилерії - Талаківку. З мінометів різних калібрів окупанти вели вогонь по Лебединському, Красногорівці, Талаківці і Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї - по Новогригорівці, Гнутовому і Павлополю. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ БМ-21 "Град" Новозванівку, випустивши в бік сил АТО 20 снарядів. Тут же бойовики застосували 122-міліметрову артилерію. Кримське, Новотошківське, Новозванівку, Водяне, Новоолександрівку і Попасну обстріляли зі 120- і з 82-міліметрових мінометів.

На Донецькому напрямку бойовики використовували міномети різних калібрів, обстрілюючи позиції військових у районі Авдіївки, Верхньоторецька, Зайцевого. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї відкривали вогонь по Новгородському, Кам'янці й Авдіївці.

Нагадаємо, за останні 12 днів на Донбасі загинули п'ятеро і отримали поранення четверо мирних жителів, більшість із них - у результаті застосування важкого озброєння, повідомила місія ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram