ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 55 обстрілів у вівторок

Один військовий отримав поранення.

Штаб АТО нарахував 55 обстрілів у вівторок
Фото: Макс Левін

За минулу добу російсько-окупаційні війська 55 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Один військовий був поранений.

На Маріупольському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Талаківку, Водяне, Широкине, Лебединське, Новотроїцьке, Гнутове, Красногорівку, Новогригорівку, Павлопіль. По Широкиному, Гнутовому і Лебединському неодноразово вели вогонь снайпери, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії і 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новозванівку і Троїцьке, з 82-міліметрових мінометів - Богуславське. По Троїцькому також вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Невельське, з 82-міліметрових мінометів - Авдіївку, з гранатометів і стрілецької зброї - Луганське, Зайцеве, Кам'янку і Авдіївку.

Нагадаємо, в понеділок бойовики 51 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті двоє бійців АТО отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram