ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний водій збив поліцейського і водія аварійного авто

Винуватець нічого не міг пояснити і просто заснув у машині поліції.

У вівторок, 24 січня, в Києві на вулиці Електротехнічній нетверезий водій на чужому мікроавтобусі збив поліцейського і пішохода, після чого спробував зникнути.

Як розповіли кореспонденту LB.ua очевидці, трохи раніше сталося ДТП, зіткнулися Daewoo і ЗАЗ. Поліцейські, які прибули на цю аварію, почали оформлення. У цей час мікроавтобус Volkswagen Transporter на повному ходу врізався в одну з тих машин, що стояли, і збив жінку-поліцейського та жінку-водія, які перебували біля аварійних машин. Після чого, не зупиняючись, поїхав.

Другий поліцейський почав переслідування втікача і незабаром зупинив цей мікроавтобус. За кермом Volkswagen перебував 29-річний чоловік в стані, схожому на глибоке алкогольне сп'яніння. На пасажирському сидінні лежало кілька порожніх пляшок з-під горілки. Сам водій нічого не міг пояснити і незабаром просто заснув у машині поліції.

Прибулі лікарі "швидкої допомоги" госпіталізували постраждалу жінку-водія з важкими травмами, в стані коми. Також була госпіталізована інспектор поліції.

Незабаром на місце затримання приїхав власник мікроавтобуса, який розповів, що за кермом був його знайомий, який після розпиття горілки самовільно сів за кермо мікроавтобуса і поїхав кататися.

Обставини події з'ясовує слідча група.

Раніше повідомлялося, що під Києвом водія авто, що зламалося, збив інший автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram