ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Видимі судини: як їх позбутися?

Зараз багатьох чоловіків і жінок непокоїть така естетична вада, як видимі судини.

Причин для появи судин може бути безліч: це і спадкова схильність, і неякісне харчування, і малорухливий спосіб життя, і погана екологія, і багато іншого. Найчастіше невеликі видимі капіляри і судини на тілі не становлять небезпеки здоров'ю, а лише створюють людині дискомфорт через «не ідеальний» зовнішній вигляд. Якщо ви твердо вирішили усунути цю проблему, то робити це найкраще лазером.

Лазер проти судин: ефективно, безпечно, швидко!

Звичайно, головною функцією лазерних установок залишається лазерна епіляція, ціна в Києві на яку стала доступною і приємною. Але підібравши певні параметри в налаштуваннях, лікар зможе позбавити вас від судин. Відбувається це так: світлова енергія неінвазивно проникає через тканини, перетворюється на теплову і поглинається виключно гемоглобіном. У результаті відбувається запечатування стінок ураженого капіляра чи судини, після чого вона просто зникає в товщі шкіри.

На відміну від радіочастотної коагуляції, лазерна не вимагає проколів шкіри. Це головний її плюс: адже так ви позбавляєте себе ризиків отримати зараження чи ускладнення, позбавляєте себе необхідності більш тривалої реабілітації. При цьому під час процедури ви не маєте сильних болісних відчуттів. Можливе лише легке печіння або поколювання. За потреби спеціаліст нанесе охолоджувальний знеболювальний крем на зону впливу.

4 переваги лазерної коагуляції

  1.     Ви отримуєте миттєвий результат за один сеанс. Найчастіше для невеликих капілярів і судин на обличчі, наприклад, досить лише однієї процедури до повного їх усунення.
  2.     Забезпечується максимальна безпека. Для коагуляції не потрібно здійснювати проколи шкіри, як при радіочастотному способі. Саме це страхує вас від ускладнень і довгого відновлення. Крім того, лазер не торкається навколишніх тканин.
  3.     Немає потреби носити компресійну білизну. Якщо процедура виконується на ногах, то вам не потрібно носити компресію.
  4.     Видалення судин лазером займає мінімум часу. Щоб видалити кілька капілярів і судин на шкірі, фахівцю знадобиться щонайбільше 5-7 хвилин. Однак варто зазначити, що великих судин (наприклад, на ногах) у такий спосіб прибрати не вдасться.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram