ГоловнаСуспільствоПодії

Один з миколаївських бешкетників знову потрапив у поліцію

Артем Слободяник, перебуваючи під домашнім арештом, побив дружину.

Один з миколаївських бешкетників знову потрапив у поліцію

Житель Миколаєва Артем Слободяник, який улітку 2016 року був одним з учасників дебошу в центрі міста і зараз перебуває під домашнім арештом, знову потрапив у поліцію.

Як повідомляє видання "Преступности.НЕТ", увечері 19 січня в поліцію надійшла інформація від жінки, що її побив чоловік. Вона розповіла, що її чоловік, Олександр Слободяник, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, побив її і разом з дитиною вигнав із дому. За словами жінки, власницею квартири є вона, а чоловік навіть у ній не прописаний.

Слободяник зустрів поліцейських нецензурною лексикою і поводився неадекватно. У відповідь поліцейські поклали його обличчям у диван і одягли наручники.

Після цього Слободяник не заспокоївся і продовжив ображати поліцейських: "Думаєш, ця твоя система ... ти побачиш, яка це система. С*ка. Ти побачиш ... Шо ти пі**р дивишся? .. Ти дивуєшся? Коли тебе, с*ка , будуть рвати, ти здивуєшся. Най-най-найкращих адвокатів сюди і цих під**асів, які сьогодні мене брали на**й звільнити. Звільнити під**ів смердючих. Я вас, с*ка, під**асів зроблю на**й".

Наряд патрульної поліції доставив порушника в Інгульський райвідділ поліції. За фактом заяви про побиття було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Зараз Слободяник перебуває вдома, оскільки стаття, за якою було відкрито нове кримінальне провадження, не класифікується як важка.

Нагадаємо, в ніч на 30 серпня 2016 року в Миколаєві місцеві жителі Артем Слободяник і Геннадій Сімов влаштували сімейні розбірки, кидаючись при цьому на перехожих і поліцейських. Слободяника поліція затримала, одягнувши на нього наручники. Другий, Сімов, двічі вдарив в обличчя перехожого чоловіка, після чого сів у свій автомобіль і поїхав до райвідділу по свого товариша.

Після інциденту трьох миколаївських патрульних звільнили за безсилля в конфлікті з "мажорами", ще одного понизили на посаді, а четверо відбулися дисциплінарним стягненням.

У листопаді 2016 року Слободяника і Сімова почали судити за звинуваченням у хуліганстві й опорі працівникам поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram