ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцію Запорізької області очолив проректор університету МВС із Дніпра

Олег Золотоноша розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1998 році.

Поліцію Запорізької області очолив проректор університету МВС із Дніпра
Олег Золотоноша
Фото: npu.gov.ua

Начальником Головного управління Національної поліції в Запорізької області призначено Олега Золотоношу - першого проректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидата юридичних наук.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Сьогодні заступник голови НПУ Олексій Руденко представив нового керівника особовому складу.

Золотоноша почав службу в органах внутрішніх справ у серпні 1998 року. Після закінчення Академії МВС продовжив службу на оперативних і керівних посадах ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

З червня 2014 року по листопад 2015 року - начальник Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУ МВС України в Дніпропетровській області.

З грудня 2015 року по 2016 рік - перший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук.

Фото: npu.gov.ua
Під час промови Золотоноша розповів, що основним завданням для нього і його підлеглих є захист населення і забезпечення правопорядку. При цьому він пообіцяв, що "буде захищати і відстоювати кожного поліцейського, який діє в рамках закону".

Нагадаємо, в березні 2014 року МВС звільнило начальника управління Нацполіції Запорізької області Володимира Сербу і призначило 52-річного Ольховського, який з січня 2006 по січень 2007 року вже обіймав цю посаду.

У жовтні 2016 року Ольховського звільнили з посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram