ГоловнаСуспільствоЖиття

15 січня в Києві буде близько 0 градусів

Вночі можливий невеликий мокрий сніг, удень без опадів.

15 січня в Києві буде близько 0 градусів
Фото: Макс Требухов

У неділю, 15 січня, в Києві очікується хмарна погода. Вночі можливий невеликий мокрий сніг, вдень без опадів. На дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби близько 0 градусів.

Про це йдеться в прогнозі Гідрометцентру України.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5 ...-10 градусів, у Волинській і Рівненській областях 0 ...-5, вдень -3 ... +3 градуси. У Карпатах без опадів, температура повітря вночі -7 ...-12 градусів, удень 0 ...-5 градусів.

На півночі України хмарно, місцями мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2 ...-4 градуси.

У центрі України хмарно, місцями мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2 ...-3 градуси, у Вінницькій області вночі -4 ...-9 градусів, вдень -2 ... +3 градуси.

На сході України хмарно, місцями мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби -3 ... +3 градуси.

На півдні України хмарно, вночі мокрий сніг з дощем, вдень місцями мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2 ...-5 градусів, удень -1 ... +5 градусів.

У Криму хмарно, вночі мокрий сніг з дощем, вдень місцями мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1 ... +4 градуси, вдень +1 ... +6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram