ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі злочинці збили бійця спецпідрозділу поліції

Поліція регіону розшукує зловмисників.

В Одесі злочинці збили бійця спецпідрозділу поліції
Фото: nikvesti.com

В Одесі у п'ятницю, 13 січня, зловмисники збили на автомобілі поліцейського, який перебував при виконанні службових обов'язків, і п'ять метрів протягли його на капоті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Згідно з повідомленням, працівники батальйону поліції особливого призначення патрулювали Київський район Одеси. Проїжджаючи повз одного з торгових центрів на вул. Ак. Вільямса, правоохоронці помітили кількох людей, які були схожі на підозрюваних у крадіжках з припаркованих авто. Щойно злочинці побачили поліцейських, вони сіли в машину і спробували втекти. Машина поліцейських кинулася в погоню, але обидва авто потрапили в затор.

"Коли один з правоохоронців спробував підійти до машини розшукуваних, водій скоїв наїзд на 32-річного бійця спецпідрозділу поліції і протягнув його 5 метрів. В цей момент його напарник зробив два попереджувальних постріли в повітря", - йдеться в повідомленні.

Зараз проводяться розшукові заходи. На пошук автомобіля і зловмисників орієнтований весь особовий склад поліції Одеського регіону.

Потерпілий поліцейський з травмами різного ступеня тяжкості доставлений до медичного закладу. Відомості про подію внесені до ЖЕО за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що бійці Нацгвардії із застосуванням сили затримали двох бешкетників в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram