ГоловнаСуспільствоЖиття

Бійці Нацгвардії із застосуванням сили затримали двох бешкетників в Одесі

Затриманими виявилися громадяни Молдови 1980 і 1987 року народження.

Бійці Нацгвардії із застосуванням сили затримали двох бешкетників в Одесі
Фото: Скриншот видео

В Одесі військовослужбовці Національної гвардії, які патрулюють місто, із застосуванням сили затримали двох чоловіків, які намагалися увірватися в квартиру.

Про це повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Наряд гвардійців прибув за викликом у Приморський район міста, звідки надійшло повідомлення, що невідомі вибивають двері в квартиру одного з місцевих жителів.

На місці бійці виявили двох чоловіків.

"Після неодноразових вимог гвардійців припинити правопорушення, невідомі особи почали бійку. Військовий наряд, керуючись Законом "Про Національну гвардію України", застосував заходи фізичного впливу до дебоширів і супроводив їх до патрульного автомобіля", - стверджують у НГУ.

При цьому до конфлікту приєдналися близько 10 перехожих, які намагалися захистити бешкетників і перешкодити посадити їх у патрульний автомобіль.

На місце події прибув ще один військовий наряд, після чого порушники були затримані та доставлені в Портофранківське відділення поліції Приморського відділу ГУНП в Одеській області.

"Затриманими виявилися двоє громадян Молдови 1980 і 1987 року народження, яких неодноразово притягували правоохоронні органи до відповідальності. На них складено рапорти за ст. 173, 185 КУпАП (хуліганство та злісна непокора).

Нагадаємо, в Одесі двоє водіїв влаштували перестрілку з травматичних пістолетів через порушення ПДР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram