ГоловнаСуспільствоВійна

Військовий загинув, чотирьох поранило за добу на Донбасі

Ще один боєць був травмований.

Військовий загинув, чотирьох поранило за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

У середу, 11 січня, в результаті бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення. Крім того, один боєць травмований, повідомляє штаб АТО.

Усього за минулу добу ворог 62 рази обстрілював позиції ЗСУ.

На Маріупольському напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів окупанти обстрілювали Красногорівку і Мар'їнку. З гранатометів і стрілецької зброї вони вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар'їнці.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії відкривали вогонь по Троїцькому, зі 120- і 82-міліметрових мінометів і гранатометів різних систем - по Новозванівці і Троїцькому, з озброєння БТР і великокаліберних кулеметів - по Кримському, зі стрілецької зброї - по Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції військових у районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського і Троїцького. З гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому і Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці - БМП противника.

Нагадаємо, у вівторок, 10 січня, в зоні бойових дій на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram