ГоловнаСуспільствоПодії

На Русанівці в Києві застрелили людину (оновлено)

Убитим виявився 40-річний бізнесмен-мільйонер Максим Мішалов.

На Русанівці в Києві застрелили людину (оновлено)
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Близько опівночі на Русанівському бульварі в Дніпровському районі Києва невідомий випустив п'ять куль в 40-річного місцевого жителя та втік. Уранці постраждалий помер.

Як повідомляють на сайті поліції Києва, правоохоронці встановили зі слів свідка, що на вулиці біля під'їзду стояли двоє чоловіків. Один із них з пістолета зробив п'ять пострілів в іншого і втік.

Пораненого - 40-річного місцевого жителя - з вогнепальним пораненням голови, грудей і плеча "швидка" доставила в медичний заклад, де йому проводили реанімаційні заходи. Однак, незважаючи на зусилля лікарів, уранці потерпілий помер.

Слідчо-оперативна група вилучила п'ять гільз патронів калібру 9 мм, дві кулі, автомобіль Volkswagen Passat, в'язку ключів від машини і квартири.

Розпочато розслідування за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Оновлено. Розстріляним вночі на Русанівці виявився 40-річний бізнесмен-мільйонер Максим Мішалов, повідомляє ТСН.

Мішалов - один із співвласників мережі піцерій. Як вказано в реєстрах Мін'юсту, його внесок у бізнес склав 6 мільйонів гривень. Максим захоплювався спортом, зокрема пейнтболом. У нього залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, у вихідні на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі Києва застрелили 54-річного чоловіка біля його квартири. Зловмисник з місця пригоди втік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram