ГоловнаСуспільствоВійна

Шістьох військових поранено в суботу на Донбасі (оновлено)

Усього зафіксовано 72 обстріли.

Шістьох військових поранено в суботу на Донбасі (оновлено)
Фото: Макс Левін

Шестеро українських військовослужбовців були поранені 7 січня в зоні бойових дій на Донбасі.

Як повідомляє штаб АТО, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти вели вогонь по Водяному, а з мінометів різних калібрів - по Мар'їнці, Павлополю, Широкиному і Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь по Павлополю, Красногорівці, Мар'їнці, Гнутовому, Старогнатівці, Водяному, Талаківці, Широкиному.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів стріляли по Троїцькому і Новоолександрівці. З гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь по Лобачовому, Новоолександрівці, Кримському, Станиці Луганській і Новозванівці.

На Донецькому напрямку з 82-міліметрових мінометів і озброєння БМП окупанти обстрілювали Троїцьке, а з гранатометів і стрілецької зброї - Піски, Авдіївку, Майорське, Новолуганське і Луганське.

Усього зафіксовано 72 обстріли.

Оновлення. Спікер Міноборони Олександр Мотузяник на брифінгу повідомив, що троє військових отримали поранення біля Троїцького Луганської області в результаті мінометного обстрілу. Ще троє були поранені біля Кримського Луганської області в результаті ворожої провокації. Поранені бійці доставлені в лікарні.

Загиблих за минулу добу не було, додав Мотузяник.

Нагадаємо, в п'ятницю в зоні АТО загиблих військових не було, двоє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram