ГоловнаСуспільствоПодії

За фактом вибуху в багатоповерхівці в Сумах відкрито кримінальну справу

Попередня причина - вибух газоповітряної суміші.

За фактом вибуху в багатоповерхівці в Сумах відкрито кримінальну справу
Фото: dsns.gov.ua

Поліція відкрила кримінальну справу за фактом вибуху в багатоповерховому житловому будинку в Сумах, у результаті якого загинула жінка.

Про це повідомляють на сайті обласної прокуратури.

"Розпочато досудове розслідування, яке доручено слідчому управлінню Головного управління Національної поліції в Сумській області, процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Сумської області", - йдеться в повідомленні.

Справу відкрито за ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що спричинило тяжкі наслідки).

Під час обстеження місця вибуху не виявлено вибухонебезпечних речовин, боєприпасів і їхніх компонентів. Попередня причина - вибух газоповітряної суміші.

"На місці події виставлено охорону будівлі з метою недопущення сторонніх осіб і запобігання мародерству", - наголошують у повідомленні.

Уточнюють, що в четвертому під'їзді будинку зруйновано перекриття між 6-7 поверхами, пошкоджено перекриття між 5-6, 7-8 поверхами, міжкімнатні стіни, вікна будинку з 5-го по 8-й поверхи, вікна сусідніх будинків, автотранспорт, припаркований у дворі. Усього пошкоджено п'ять квартир.

Нагадаємо, у вівторок ввечері в 10-поверховому будинку в Сумах стався вибух, у результаті якого загинула 64-річна жінка. 59-річного чоловіка з травмами різного ступеня госпіталізували в реанімаційне відділення Сумської обласної клінічної лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram