ГоловнаСуспільствоПодії

Овідіопольського вбивцю заарештовано без права застави

Підозрюваний заявив, що вбив жінку і її дитину з помсти.

Житель Овідіополя Дмитро Погорєлов, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та її дворічної доньки, заявив, що скоїв злочин з помсти. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Фото: od.npu.gov.ua

"У результаті проведення спецоперації 31-річного зловмисника затримали протягом доби в посадці під Овідіополем. Протягом ночі він переховувався від поліції в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі. Зараз затриманого допитують в Овідіопольському відділі поліції. За його словами, злочин він скоїв через помсту і мав намір залякати всю Одесу", - йдеться в повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

Фото: od.npu.gov.ua

Фото: od.npu.gov.ua

У прокуратурі Одеської області агентству УНІАН повідомили, що Погорєлова увечері 30 грудня  заарештовано без права застави.

"В Овідіополі районний суд задовольнив клопотання Іллічівської місцевої прокуратури про обрання підозрюваному у вбивстві дитини і жінки запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - розповіла прес-секретар прокуратури Інна Верба.

Досудове розслідування здійснюється за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, умисне вбивство малолітньої дитини), ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Нагадаємо, 29 грудня близько 14 години дня 31-річний житель Овідіополя Дмитро Погорєлов, будучи п'яним, підпалив будинок іншого місцевого жителя. Після цього він в сусідньому будинку жорстоко вбив жінку і її дворічну дитину, обезголовивши обох, і теж підпалив будинок.

Потім на вантажівці MAN підозрюваний у вбивстві поїхав в сторону Одеси. За попередніми даними, він хотів в'їхати на автомобілі в натовп людей, але йому не дали потрапити в місто. Тоді зловмисник звернув з траси в поле, кинув вантажівку в стерні і сховався від поліцейських.

Наступного дня його затримали в посадці недалеко від Овідіополя. До цього він переховувався в одному з будинків дачного кооперативу в Овідіопольському районі. Під час затримання Погорєлов опору не чинив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram